Zakelijk

Meulvliet al meer dan 40 jaar hét centrum van activiteiten in Tholen. Al vele jaren weten Tholenaren, sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te vinden.

Ook een bijeenkomst voor uw bedrijf kunnen wij volledig verzorgen!

Wij ontzorgen U compleet.

Meulvliet is steeds meer ook voor zakelijke activiteiten het aangewezen adres. Zo kunnen wij voor u de nieuwjaarsreceptie, een verjaardag, bedrijfsbijeenkomst of vergadering verzorgen. Daarnaast staan wij ook graag klaar voor Uw vers belegde (luxe) broodjes, warme maaltijden, buffetten, hapjes en bijvoorbeeld lekker verse soepen voor U en Uw personeel. Elke bijeenkomst is uniek, daarom bespreken we graag vooraf uw wensen. Graag informeren wij U over de mogelijkheden. Neemt U gerust contact op met ons.

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img

Onze zalen

In Meulvliet zijn diverse zalen beschikbaar voor uiteenlopende thema’s. Of het nu gaat om een kleine vergadering met enkele personen of een bijeenkomst met tientallen of honderden, de verschillende ruimtes kunnen wij naar wens indelen.

Catering bestaande uit een kopje koffie of kannen koffie, fris op tafel, een hapje en een drankje, alles is mogelijk. Voor trainingen of vergaderingen die langer duren kunnen wij natuurlijk ook een heerlijke lunch of maaltijd verzorgen.

Graag informeren wij U over de mogelijkheden. Neemt U gerust contact op met ons.

De Meulvliet

Free WiFi

Uw wensen centraal

Goede beoordeling

Gratis parkeren

Heel fijne bediening er valt veel te bespreken wat je wensen zijn Het is er altijd gezellig
- Gre Bierings