Het bedrijf

Meulvliet al meer dan 40 jaar hét centrum van activiteiten in Tholen. Al vele jaren weten Tholenaren, sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te vinden.

Door de diversiteit van alle activiteiten, verenigingen en voorstellingen is er altijd iets te doen. Of het nu is voor een sportwedstrijd, een voorstelling, een concert, een markt, een reunie, een verjaardag of een bruiloft is, Meulvliet heeft alle kennis, kunde en faciliteiten in huis.

Ons bedrijf is gevestigd in onze fraaie accommodatie in Tholen. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaringen opgedaan in het verzorgen en begeleiden van allerlei activiteiten. Bruiloften, verjaardagen, cursussen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, catering op locatie, etc. Dit heeft geresulteerd in een grote schare tevreden klanten, welke de weg naar ons steeds vaker vonden. Mogelijk kunnen wij ook iets voor U betekenen.

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img

Onze zalen

Er zijn diverse zalen beschikbaar, voor een klein of groot gezelschap. Kosten voor zaalhuur zijn altijd relatief klein( met speciaal tarief voor verenigingen) en Meulvliet zorgt dat alles tiptop in orde is.
Meulvliet kan ook Uw verjaardag, huwelijk, jubileum, en dergelijke verzorgen.
Of er hapjes, een warm en/of koud buffet, een walking dinner verzorgd moet worden, wij hebben de kennis en ervaring.

Graag denken wij mee om van Uw festiviteit een succes te maken!

De Meulvliet

Free WiFi

Uw wensen centraal

Goede beoordeling

Gratis parkeren

Heel fijne bediening er valt veel te bespreken wat je wensen zijn Het is er altijd gezellig
- Gre Bierings