Feesten en partijen

Feesten en partijen

Al vele jaren verzorgen wij menig bruiloft op één van onze locaties. Soms kleine gezelschappen maar vaker zijn grotere groepen onze gast. Samen met ons team verzorgen wij ook graag voor U een onvergetelijke dag.

Wij kunnen U op het gebied van een dagprogramma en planning uiteraard terzijde staan, zodat U er niet alleen voorstaat. Wij hebben de ervaring en die willen we graag met U delen.

Omdat er van alles op U af komt, hebben wij, speciaal voor deze gelegenheden, een presentatiemap ontwikkeld.

Hierin komen alle aspecten aan de orde, denk aan bruidstaart, gebak, hapjes, voorbeeldmenu's voor diner of koffietafel, diverse soorten buffetten, etc.

Zoals U mag verwachten, gebruiken wij eerste klas materialen voor de inwendige mens en fraaie uniforme kleding van ons personeel, zodat er een goede uitstraling is. Voor Meulvliet geldt dat we hier meerdere zalen beschikbaar hebben, dat betekent dat bijvoorbeeld een maaltijd of receptie in een aparte ruimte kan worden gehouden. Omdat er geen aanpassingen in de zaal nodig zijn, verloopt de huwelijksdag, op deze wijze, net iets rustiger en prettiger.

Uiteraard verzorgen wij een aankleding welke past bij een Huwelijksdag, hiertoe gebruiken wij fraaie bordeaux rode stoffen stoelen en tafelbedekking, verse bloemetjes, sfeerverlichting,etc. Op het podium hebben wij natuurlijk de beschikking over een geluidsinstallatie met cd speler en microfoons. Wij hebben ook nog een beamer welke zorgt voor een fraaie presentatie van foto's, presentatie,etc. Ook kunnen we naast zitplaatsen zorgen voor statafels met bijpassende stamtafelrokken, voor een iets jeugdiger publiek een must!
 

Wilt u meer informatie van Meulvliet ?


Kom met ons in contact