Feesten en partijen

Meulvliet al meer dan 40 jaar hét centrum van activiteiten in Tholen. Al vele jaren weten Tholenaren, sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te vinden.

Al vele jaren verzorgen wij menig bruiloft op onze locatie. Soms kleine gezelschappen maar vaker zijn grotere groepen onze gast. Samen met ons team verzorgen wij ook graag voor U een onvergetelijke dag.

Wij kunnen U op het gebied van een dagprogramma en planning uiteraard terzijde staan, zodat U er niet alleen voorstaat. Wij hebben de ervaring en die willen we graag met U delen.

Omdat er van alles op U af komt, hebben wij, speciaal voor deze gelegenheden, een presentatiemap ontwikkeld. Hierin komen alle aspecten aan de orde, denk aan bruidstaart, gebak, hapjes, voorbeeldmenu's voor diner of koffietafel, diverse soorten buffetten, etc.

Zoals U mag verwachten, gebruiken wij eerste klas materialen voor de inwendige mens en fraaie uniforme kleding van ons personeel, zodat er een goede uitstraling is. Voor Meulvliet geldt dat we hier meerdere zalen beschikbaar hebben, dat betekent dat bijvoorbeeld een maaltijd of receptie in een aparte ruimte kan worden gehouden. Omdat er geen aanpassingen in de zaal nodig zijn, verloopt de huwelijksdag, op deze wijze, net iets rustiger en prettiger.

Uiteraard verzorgen wij een aankleding welke past bij een Huwelijksdag, hiertoe gebruiken wij fraaie bordeaux rode stoffen stoelen en tafelbedekking, verse bloemetjes, sfeerverlichting, etc. Op het podium hebben wij natuurlijk de beschikking over een geluidsinstallatie met cd speler en microfoons. Wij hebben ook nog een beamer welke zorgt voor een fraaie presentatie van foto's, presentatie, etc. Ook kunnen we naast zitplaatsen zorgen voor statafels met bijpassende stamtafelrokken, voor een iets jeugdiger publiek een must!

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img

Onze zalen

Er zijn diverse zalen beschikbaar, voor een klein of groot gezelschap. Kosten voor zaalhuur zijn altijd relatief klein( met speciaal tarief voor verenigingen) en Meulvliet zorgt dat alles tiptop in orde is.
Meulvliet kan ook Uw verjaardag, huwelijk, jubileum, en dergelijke verzorgen.
Of er hapjes, een warm en/of koud buffet, een walking dinner verzorgd moet worden, wij hebben de kennis en ervaring.

Graag denken wij mee om van Uw festiviteit een succes te maken!

De Meulvliet

Free WiFi

Uw wensen centraal

Goede beoordeling

Gratis parkeren

Heel fijne bediening er valt veel te bespreken wat je wensen zijn Het is er altijd gezellig
- Gre Bierings